Hotel Claris, Valiug Crivaia

Valiug Crivaia; Strada Valiug Nr. 685

Descriere
Descriere
Zona Valiug - Crivaia a muntilor Semenic este renumita in Banat pentru frumusetea locurilor, prospetimea aerului si ospitalitatea gazdelor.
Asezata la o altitudine de 700 m in statiunea Crivaia, la circa 500 m de malul lacului Gozna, cunoscut de turisti ca lacul Valiug dupa numele satului de munte din apropiere, cabana Claris va ofera o posibilitate moderna de a va petrece vacanta intr-o zona pana nu demult destinata drumetiilor montane si amatorilor de calatorie cu cortul.
Cabana Claris apare ca o oază de linişte, fiind protejata parcă de pădurile impunătoare ce înconjoară locaţia. Datorită acestui cadru mirific, ne simţim obligaţi să subliniem frumuseţile zonei şi să vă oferim informaţii importante şi prezentate obiectiv.
Aşezata la o altitudine de 700 m în staţiunea Crivaia, la circa 700m de malul lacului Gozna, cunoscut de turişti ca lacul Văliug dupa numele satului de munte din apropiere, cabana Claris vă oferă o posibilitate modernă de a vă petrece vacanţa într-o zonă pană nu demult destinată drumeţiilor montane şi amatorilor de călătorie cu cortul.
Claris este o cabana de trei stele situata într-o zonă cu linişte deplină, pe o pantă însorită a văii Bârzavei, la o altitudine de cca 700 m, într-o zonă înconjurată de sute de hectare de pădure. Ca urmare, concentraţia de ozon din aer are o valoare record în ţara noastră şi chiar în Europa.Cabana este una dintre popasurile favorite ale amatorilor de motociclism offroad. Circuitele Enduromania au avut ca punct de plecare în primele ediţii locaţii din munţii Semenic.
Vă aşteptăm cu 80 de locuri în camere cu 2, 4 paturi si suite. Majoritatea camerelor au balcon/terasă. Toate camerele dispun de tv satelit, baie proprie cu apă caldă de la centrala hotelului. Pentru servirea mesei există un restaurant cu cca 160 de locuri la mese, dar oaspeţii noştri preferă adesea să servească pranzul sau cina pe una din cele doua terase. La parter există un club dotat pentru jocuri recreative (tenis de masă, şah, table etc.
Solicita rezervare

Spune-ti opinia!

Campurile semnalate cu * sunt obligatorii.