Pensiunea Popasul Domnesc, Voronet

Voronet; Strada Fn Nr. 152

Descriere
Descriere
Pensiunea Popasul Domnes din Voronet este situata langa padure ceea ce ii ofera un aer curat si un loc linistit. Imprejurimile te coplesesc, locul, aerul si frumusetiile care te inconjoara sunt uimitoare.
Recent constuita ofera gazde primitoare si facilitati de ultima generatie de care te poti bucura in liniste. Bucataria ofera multe specialitati datorita bucatarului exceptional cu grade inalte, el fiind si castigatorul trofeului culinar Barabula de Aur in 2013.
Pensiunea Popasul Domnesc dispune de 26 locuri de cazare in 11 camere, printre care un apartament, 8 camere duble si 2 triple.
Fiecare camera este dotata cu: telefon, televizor LCD, acces la internet wi-fi, frigider si baie proprie.
 NOU! Un modern Centru SPA si de Agrement:cu piscina, Jacuzzi, sauna, sala fitness, sala de jocuri pentru copii, biliard, tenis de masa. Puteti beneficia de o gama variata de masaje, kinetoterapie, sala de relaxare si sala de evenimente;Printre facilitatiile pensiuni putem enumera urmatoarele: incazire centrala, bar, restaurant mare cu o capacitate de 80-100 de locuri,restaurant -cuo capacitate de 45 de locuri crama de 30 locuri si sala de conferinte/evenimente cu o capacitate de 80-100 locuri, de asemenea mai dispune si de trei foisoare, sauna, parcare proprie, gratar, loc amenajat pentru copii, masa de ping-pong si multe altele, toate acestea stau la dipsozitia dvs. pentru a va oferi o sedere cat mai placuta pe aceste meleaguri.
Solicita rezervare

Spune-ti opinia!

Campurile semnalate cu * sunt obligatorii.