Vila President, Zalau

Zalau; Strada Corneliu Coposu Nr. 136

Descriere
Descriere
Vila President*** impresioneaza prin arhitectura ; aceasta combina eleganta interiorului si farmecul gradinii exterioare cu confortul modern , pentru a oferi o experienta de neuitat celor care hotarasc sa ne fie oaspeti.
Personalul nostru va sta la dispozitie pe intreg parcursul sederii dumneavoastra, pentru a va face sa va simtiti ca si acasa.
Vila President*** va pune la dispozitie 13 camere : 4 single, 2 twin ,6 double si un apartament.
Camerele si apartamentul sunt moderne , confortabile si dispun de urmatoarele facilitatii: tv si cablu tv, internet wireless si prin cablu , telefon, minibar, aer conditionat , seif, uscator de par ,incalzire centrala, balcon, baie proprie cu dus
sau cada, in unele dintre camere este jacuzzi si cabina cu hidromasaj.
Nunta , botez , aniversare speciala , petreceri private , conferinte si seminarii, noi va ajutam sa le organizati cu succes intr-un cadru intim si primitor.
Va punem la dispozitie 100 locuri in restaurant , 2 sali de conferinta cu 18 respectiv 10 locuri,o terasa in perioada de vara .
Restaurantul poate fi amenajat in functie de preferintele dumneavoastra si de specificul evenimentului.
Clientii se pot antrena in sala de fitness echipata cu aparate de ultima generatie , cursuri de tae-bosi spinning sau pe terenul de fotbal si de tenis cu nocturna , iar daca doresc o dupa-amiaza relaxanta pot folosi sauna si masajul.
Solicita rezervare

Spune-ti opinia!

Campurile semnalate cu * sunt obligatorii.