Hotel Inter, Zimnicea

Zimnicea; Strada Stefan Cel Mare Nr. 135

DescriereFacilitati
Descriere
O adevarata piesa de rezistenta in peisajul arhitectonic al orasului Zimnicea, hotelul "Inter" se evidentiaza printr-un stil aparte cu finisaje si dotari la cele mai inalte standarde, realizate cu rafinament si real bun gust.
Hotelul "Inter" este amplasat in centrul orasului Zimnicea, fiind o cladire ultramoderna, cu amenajari interioare realizate dupa ultimele standarde in materie de confort, atmosfera creata fiind una extrem de eleganta si care incanta si invita la relaxare.
Hotelul "Inter" dispune de 19 spatii de cazare, dintre care 15 camere in regim single si double si 4 apartamente. Spatiile de cazare sunt realizate la cele mai inalte standarde, dotate cu instalatie de climatizare, televiziune prin cablu, telefon, conexiune internet, minibar, sistem audio intern cu accesare direct din camera si alte facilitati necesare unui confort sigur.
Hotelul dispune de asemenea de o sala moderna de fitness, sauna, centru de infrumusetare ( cosmetica, masaj, coafura, frizerie, solar, manichiura/ pedichiura ), precum si alte servicii interne specifice ( parcare proprie, spalatorie/calcatorie, pastare valori, apel ora solicitata, etc.)
Hotelul "Inter" face parte dintr-un intreg complex in care se regasesc restaurantul propriu al hotelului, precum si un fast-food/patiserie - cofetarie si un magazin de suveniruri. Restaurantul este clasic cu o capacitate de 182 locuri - din care sala 82 si 100 de locuri pe 2 terase neacoperite, cu vedere catre parcul orasenesc bogat in vegetatie.
Hotelul "Inter" se adreseaza in egala masura organizatorilor de conferinte, seminarii, intalniri de afaceri care vor sa imbine utilul muncii lor cu relaxarea in cadrul naturii, se pot efectua croaziere pe Dunare, chiar cu trecere pe malul bulgaresc unde oferta bulgareasca este bogata in atractii turistice antropice (muzee, etc.) si care se poate dezvolta prin programe turistice bine structurate.
Facilitati

Amplasarea unitatii

  • Plaja in apropiere - 4000 metrii
  • Gara in apropiere - 2000 metrii
  • Centru in apropiere - 50 kilometrii
Solicita rezervare

Spune-ti opinia!

Campurile semnalate cu * sunt obligatorii.